Avís legal

Objecte

El present lloc web té per objecte donar a conèixer els immobles en lloguer i/o venda i oferir el servei despatx 24h i té un caràcter merament informatiu.

NADAL AMOROS VENTOSA ADM. ASSOCIATS, SCP no serà en cap cas responsable dels errors o omissions que poguessin existir en la informació facilitada, ni de l’aplicació o ús concret que pogués fer-se de la mateixa.

NADAL AMOROS VENTOSA ADM. ASSOCIATS, SCP es reserva el dret de modificar en qualsevol moment i sense previ avís el contingut de la web, el present Avís Legal així com les condicions d’ús que poguessin resultar aplicables a la present web.

 

Identificació

En compliment amb el deure d’informació recollit en l’article 10 de la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, les dades aquí consignades corresponen a l’entitat titular d’aquesta Web:

(nav-administradors.com.com, navbcn.com, navbcn.es, navbcn.cat)

Denominació Social: NADAL AMOROS VENTOSA ADM. ASSOCIATS, SCP
Adreça: Rambla de Catalunya, núm. 94 Pral. 1a 08008 Barcelona (Espanya).
Telèfon: 932725696, e-mail: administracio@nav-administradors.com
CIF: J64605371

 

Propietat intel·lectual i industrial

Tots els drets de la Propietat Industrial i Intel·lectual de la totalitat d’elements continguts en aquesta Web, incloses les marques comercials, formats, dissenys gràfics, textos, imatges i documents, pertanyen a NADAL AMOROS VENTOSA ADM. ASSOCIATS, SCP, i es troben protegits por les lleis espanyoles i internacionals sobre propietat Intel·lectual i Industrial. Queda expressament prohibida la reproducció total o parcial d’aquest lloc web i de qualsevol dels seus continguts sense permís i per escrit de NADAL AMOROS VENTOSA ADM. ASSOCIATS, SCP.

L’accés al lloc web no implica cap tipus de renúncia, transmissió, llicència o cessió dels esmentats drets per part de NADAL AMOROS VENTOSA ADM. ASSOCIATS, SCP, tret que s’estableixi expressament el contrari.

 

Condicions d’ús

L’accés a aquest lloc Web implica l’acceptació d’aquestes condicions d’ús sense reserves que regulen l’accés i la utilització del mateix amb la finalitat de posar a disposició dels usuaris informació sobre els nostres productes i serveis.

Es prohibeix expressament la utilització dels continguts d’aquest lloc Web per a la seva utilització amb fins comercials o per a la seva distribució, transformació o comunicació.

NADAL AMOROS VENTOSA ADM. ASSOCIATS, SCP, no respondrà de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l’esmentada utilització o ús de la informació.

Tant l’accés a aquesta Web com l’ús que pugui fer-se’n de la informació continguda en la mateixa és de l’exclusiva responsabilitat de qui ho realitza.

L’usuari s’obliga a no utilitzar la informació que es publica en aquesta Web amb fins o efectes il·lícits o lesius, a no fer malbé o inutilitzar la informació i a no realitzar qualsevol altra acció que pugui ser contrària al contingut d’aquest Avís Legal.

NADAL AMOROS VENTOSA ADM. ASSOCIATS, SCP, es reserva el dret a modificar els continguts de l’oferta comercial dels productes quan ho estimi oportú i a mantenir el seu contingut actualitzat.

NADAL AMOROS VENTOSA ADM. ASSOCIATS, SCP, no pot assegurar la inexistència d’interrupcions o errors en l’accés a aquest lloc Web, encara que posarà els seus majors esforços per evitar-los.

 

Política de Protecció de Dades

De conformitat amb el que es disposa en la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s’informa a l’usuari que les dades personals subministrades seran incorporades a un fitxer titularitat de NADAL AMOROS VENTOSA ADM. ASSOCIATS, SCP, amb la finalitat de poder gestionar les seves peticions i/o consultes.

A través de l’emplenament de formularis de la Web o mitjançant l’enviament de correus electrònics o qualsevol altre tipus de sol·licitud d’informació remesa a NADAL AMOROS VENTOSA ADM. ASSOCIATS, SCP, l’interessat presta el seu consentiment exprés per al tractament de les seves dades personals i per rebre comunicacions sobre les activitats i serveis de NADAL AMOROS VENTOSA ADM. ASSOCIATS, SCP.

En cap cas NADAL AMOROS VENTOSA ADM. ASSOCIATS, SCP, utilitzarà les dades personals dels interessats per finalitats diferents de les anteriorment esmentades, i es compromet a guardar el degut secret professional i a establir les mesures tècniques i organitzatives necessàries per salvaguardar la informació conforme als requeriments que estableix el RD 1720/2007, de desenvolupament de la LOPD.

Pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició en qualsevol moment, mitjançant escrit, acompanyat de còpia de document oficial que l’identifiqui, adreçat a NADAL AMOROS VENTOSA ADM. ASSOCIATS, SCP, Rambla de Catalunya, núm. 94 Pral. 1a 08008 Barcelona (Espanya).

 

Enllaços

Al punxar en qualsevol dels enllaços (o hiperenllaços) que puguin aparèixer en el nostre lloc web, vostè accepta fer-ho a títol informatiu i reconeix que NADAL AMOROS VENTOSA ADM. ASSOCIATS, SCP no exerceix cap control sobre ni respon del contingut de la informació a la que accedeixi.

 

Política de protecció de menors

Queda prohibit l’accés i ús d’aquest lloc Web als menors de 14 anys que no estiguin degudament autoritzats. NADAL AMOROS VENTOSA ADM. ASSOCIATS, SCP, entén que des del moment en que un menor accedeix a aquesta Web, compta amb el permís dels seus pares, del seu tutor o del seu representant legal.

NADAL AMOROS VENTOSA ADM. ASSOCIATS, SCP, recorda a les persones majors d’edat que tinguin al seu càrrec a menors, que serà de la seva exclusiva responsabilitat si algun menor incorpora les seves dades per a sol·licitar alguna informació o servei.

També se’ls informa que existeixen programes informàtics per acotar la navegació mitjançant el filtre o bloqueig a determinats continguts.

 

Legislació i jurisdicció aplicable

Les presents condicions es regeixen per la normativa espanyola vigent que li és d’aplicació.

Per a la resolució de les controvèrsies que poguessin derivar-se com a conseqüència del disposat en les presents disposicions, i amb renúncia expressa a qualsevol altre fuoro que pogués correspondre, l’Usuari acorda sotmetre’s a la Jurisdicció dels Jutjats i Tribunals de Barcelona (Espanya).